E Brosstad i Ski: vaskemidler for norske forhold

Kvalitet, kompetanse, kunnskap

E Brosstad AS er en teknisk kjemisk fabrikk  på Siggerud i Ski som produserer avfetting- og vaskemidler av høy kvalitet til fornufige priser. Det norske klimaet krever særskilte produkter. Vi produserer artikler spesielt tilpasset norske forhold. Vi har lang erfaring og produserer etter egne resepturer utviklet i årenes løp. Vår lange erfaring og fokus på kvalitet gjør oss til et sikkert valg når du ser etter en produsent av vaskemidler.

Norske forhold - norske produkter

Vi vet at norske forhold og klimatiske skiftinger kan by på utfordringer når det gjelder renhold. Derfor har vår målsetting vært å utvikle vaskemidler skreddersydd hjemlige forhold, krav og behov. 

I vår fabrikk på Siggerud i Ski produseres produkter av særlig høy kvalitet. Vi vet at våre produkter kan by på en miljømessig utfordring, og satser derfor på å bruke nedbrytbare komponeneter. 

Vær miljøbevisst - velg et norsk produkt

Kompetanse og kvalitet

Vi ønsker å tilby kvalitet i alle ledd. Det innebærer at ikke bare produktene holder førsteklasses kvalitet, men at våre ansatte følger våre strenge produksjonsrutiner og  også tilbyr god gammeldags service hvis du kontakter oss i forbindelse med miljøspørsmål, kjemisk sammensetning eller bruksområdet til vaskemidler.

E. Brosstad Kjemi AS i Ski - ditt beste valg i vaske- og avfettingsmidler.

Miljø

Vi er bevisste vårt ansvar for miljøet og vet at vaskemidler og relaterte artikler kan utgjøre en betydelig miljørisiko. For å redusere miljøbelastningene mest mulig bruker vi kun nedbrytbare komponenter. Har du spørsmål om den kjemiske sammensetningen til våre artikler, så ikke nøl med å kontakte oss. 

Vaskemidler i Ski